Как да поръчам?

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме в няколко отделни
категории. Кликвайки върху снимката или описанието на продукта, Вие ще отидете в
неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на
продукта, по-голяма снимка, а също така и предложения за други продукти, които
може да ви допаднат. Всяка поръчка се осъществява от индивидуалната страница на
съответния продукт.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от I-SYS.NET,  трябва да сте на индивидуалната страница на желания продукт и да направите своя
избор натискайки бутона “*Добави в количката*”. Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.

За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху бутон
"*Поръчай*" намиращ се в долния десен ъгъл във вашата кошница, която е регистрирала броя на желаните от вас продукти. След това ще преминете последователно през още 3 стъпки за изпращане на поръчка.

Стъпка 1АДРЕСИ

Тук е указан адресът Ви за доставка, който може да съвпада с адреса за плащане, а може и да е различен (по Ваш избор)

Стъпка 2МЕТОДИ ЗА ДОСТАВКА

Предвиден е метод за доставка с куриерска служба SPEEDY ( за региона на гр. Варна, стоката може да бъде получена в офиса ни на бул. Трети март 36)

Тук може да оставите съобщение за доуточняване ( ако желаете )

За да продължите, трябва да маркирате полето "Съгласен съм с условията на услугата и ще се придържам към тях безусловно." Тук са описани всички законови разпоредби свързани с електронното пазаруван. 

Стъпка 3ИЗБЕРЕТЕ МЕТОД ЗА ПЛАЩАНЕ

Засега е предвиден метод на плащане само с Наложен платеж при получаване на стоката от куриера или 

След като натиснете полето с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ще бъдeте прехвърлен към окончателното поле в което може да потвърдите поръчката си.

*След като натиснете бутон Потвърждавам моята поръчка, Вашата поръчка автоматично се потвърждава и се изпраща на електронната поща с която сте се регистрирали. Не е необходимо допълнително потвърждаване от Ваша страната или връзка на наш служител с Вас за потвърждението и. Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработва спрямо указаните по-долу срокове.*Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка и ако клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал на посочените за връзка координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на допълнително се свързва клиента, за неговото потвърждение.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради спрян модел, то ще получите уведомление на електронната си поща.

Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка от Моят профил - бутон, който се намира най-горе в дясно на сайта или на тел. +359 52 560 473.